Veckans Guldkorn

Här kommer veckans GULDKORN av olika slag att samlas.  
 
Tanken är att samla veckans citat, veckans recept, veckans guldkorn, veckans erbjudande, veckans bild mm 
Så håll utkik här kontinuerligt!!

När veckan är slut så placeras de olika guldkornen ut under respektive undersida. De flesta kategorier hittar du under rubriken "Guld". Recepten samlar jag under rubriken "Tips" 

VECKA 49
VECKANS CITAT

 VECKANS BILD


Denna bild är tagen på julmarknaden/julfesten i Karlshamn på Gustsvsborg, och får summera hela veckans jultema.🥰
Wow, vilken vecka med olika juluppdrag vi fått ta del av,, fotografering, julklappsutdelning, julfest mm Verkligen fått julfeeling och fått sprida julkänslor och glädje på olika sätt.🤶🎄🎁🐾
Nästa vecka kör vi vidare på jultema, med fotografering, julklappsutdelning, julklädsel mm. Sista veckan innan lite julledighet 🤶🎁


VECKANS KOMMENTAR


"Åh, en puss på handen, det är dagens gåva "

Det sa damen när Bella slickade henne kärleksfullt på handen.
Tycker det låter så fint, att hon ser det som dagens gåva🐾💎💕
Damen väntar med glädje på oss varje vecka när vi kommer. Bella och denna damen har en fin och alldeles speciell relation.
Så fint att se dem tillsammans, deras kärlek, deras kommunikation och glädjen de ha till varandra.💖
Våra besök bryter damens känsla av ensamhet och skapa mening, känsla av sammanhang mm. Hon kallar Bella för sin fina vän, och det är ömsedidigt 🧡

 

VECKANS GULDSTUNDVECKANS ERBJUDANDE

Från och med den 1/12 så har jag en adventskalender till alla som handlar i min butik. Välj en siffra mellan 1-24. Du får det som gömmer sig bakom luckan. 

 

 

VECKANS PRODUKTTIPS


Små paket till julklappsspelet under 150 kr:

Aloe Lips, som är ett lips som tar hand om dina torra läppar, håller dem mjuka, lena och fina. Passar hela familjen, stor som liten.  

Aloe vera gel mini, som är ett kosttillskott, för att boosta mage tarm och immunförsvaret bla. passar hela familjen och finns i 3 olika smaker.  Perfekt i dessa förkylningstider med influensa mm. 

Forever Bright Toothgel, som är vår tandkräm utan flour, som tar hand om hela munslemhinnan.  Passar hela familjen och jag borsta även hundarnas tänder med den. 

Aloe Ever-Shield är vårt aluminiumfria deo-stick som vårdar, lugnar och tar hand om huden. Svag mild doft som passar alla, både henne och honom och äldre och yngre. Kladdar inte, ger inga fläckar på kläderna mm. 

Aloe Avocaaado Face & Body Soap är ett helt ljuvligt hårdtvål med svag mild doft av citrus, som innehåller bla avokadosmör och passar hela familjen. Lämnar en ren, fräch och silkeslen hud. VECKANS RECEPT

Glutenfria Saffransbiscotti
Saffransbiscotti är härligt knapriga skorpor perfekta till fika året runt. I stället för mandel använder vi valnötter.

INGREDIENSER
 • 100 g smör
 • 1 g saffran
 • 2 ägg
 • 100 g valnötter
 • 1,5 dl strösocker
 • 5 dl glutenfri ljus mix
 • 1,5 tsk bakpulver
INSTRUKTIONER
 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret tillsammans med saffran. Häll över i en bunke och rör ner äggen.
 2. Hacka nötterna grovt. Blanda de torra ingredienserna med nötterna och vänd ner det i bunken.
 3. Forma degen till 3 längder och lägg dem på en plåt. Strö över råsocker. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
 4. Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader. Skär längderna i 1 centimeter tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten. Torka skorporna i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Stäng av ugnen och låt skorporna torka i eftervärmen tills ugnen kallnat eller över natten.

  Lycka till!!
 

 

-

 

Välkommen

Välkommen till petrashundhudhalsa.se.

/insta-min-logga-och-foeretag.jpg

Nyhetsbrev

Länkar