Om oss

TEAM - Petras Hund Hud Hälsa

Vi är ett härligt hundteam som just nu består av mig (hundförare), Bella,  utbildad Besöks- och terapihund och Bill som är under utbildning till Besöks- och terapihund. Mitt andra ben i företaget är att jag är återförsäljare för Aloe Vera baserade produkter från det globala föetaget Forever LIvings. Du hittar länken till min webbshop här i högerkanten under rubriken "Länkar". Välkommen att titta in. 

LITE KORT OM MIG OCH MIN RESA TILL EGEN FÖRETAGARE
Jag är en person som brinner för hälsa och välmående och vill hjälpa andra, att nå en hälsa i balans. Jag vill vara, hitta eller erbjuda den hälsofrämjande pusselbiten du saknar. 
Det har alltid legat mig varmt om hjärtat att hjälpa andra utifrån sina behov, mot sina mål och vara ett stöd och en hjälpande hand längs vägen. 

När jag utbildade mig till undersköterska (2010-2012) så visste jag redan då att jag ville arbeta med hund i vården på olika sätt, så en dröm som jag haft i många år. I slutet av utbildningen så gjorde jag och en studiekamrat ett examensarbete: "Omvårdnadsåtgärder som ökar den äldres sömnkvalitet genom ickefarmakologiska metoder".
Det finns så mycket man kan göra för att öka sin eller någons sömnkvalite, men också inom andra områden för att uppnå en hälsa i balans. Här kan tex vi oss som hundteam ge flera olika hälsofrämjande insatser och åtgärder för god sömnkvalité, minska fallrisker, minska ensamhet, minska oro, ökad aptit mm. 
Likaså kan vi vara ett bra redskap inom BPSD, för personal och personer inom demensvården. 

Jag brinner för personlig utveckling, att våga gå sin väg, att leva sitt liv och våga prova nya saker. Så 2017 köpte jag Bella där målet var att hon och jag en dag skulle bli kollegor och 2020 var vi ett färdigutbildat Besöks- och terapihundsteam. Sommaren 2021 startade jag mitt företag för att växla upp och utveckals inom detta fantastiska område. 

2016 startade jag som återförsäljare för Forever Livings produkter. Aloe Vera baserade produkter inom hälsa och välmående inifrån och ut och utifrån och in. Samtidigt som jag själv älskar produkterna så kan jag rekommenderar dem vidare till anrdra vilket är superkul.  Men jag kan också rekommendera affärsmöjligheten till någon som vill göra någon slags förändring i livet och följa och stötta dem längs vägen. Helt fantastiskt!!

BELLA
Hon är en vit Lagotto Romagnolo och är född 2017. Det är en kollega som älskar att hänga med på olika äventyr, göra olika saker tillsammans och hon vill alltid vara med. Hon är nyfiken, lättlärd, lugn och älskar godis.
När hon var liten så blev hon sjuk vid ett par tillfällen, både i magen och otäcka utslag/sår på huden. Så småningom konstaterades att hon har pollen- och kvalsterallergi och går nu på livslång behandling för det.  
På fritiden är vi ganska aktiva och hittar på massa kul ihop. Vi bor i skogen så det blir skogspromenader varje dag, vi tränar specialsök, viltspår, agillity och massa bus med bollar, gömma leksaker, godissök, bada, hinderbanor i skogen mm

BILL
Han är en ljust aprikos Stor pudel. En ljuvligt social och trevlig hund som är född januari 2022. Bill är tänkt som vår nästa kollega i teamet och ska berika och komplettera teamet med sina styrkor. Lika busig och aktiv som han är emellanåt, lika lugn och gosig kan han vara. Vi började vår utbildning tillsammans till Besöks- och terapihund i början på 2023. Så vi är under utbildning och målet är att bli klara under första halvan av 2024. 

 

Välkommen

Välkommen till petrashundhudhalsa.se.

/insta-min-logga-och-foeretag.jpg

Nyhetsbrev

Länkar